NieuwsLong Zeh Nieuws

Hallo allen,

Afgelopen juni zijn er een aantal leerlingen voor hun jaarlijkse beproeving geweest.We ( en dat zijn de sensei's) hebben in goed overleg met de leerlingen de test grotendeels afgenomen op een dag m.u.v.de 2 bruinbanders 1e kyu die een aparte dag hadden daarvoor met speciaal uitgenodigde sifu F.Smith.

De dagen voor ons en met name voor de hogere banders ( ass.leraren en leraren) is een prima graadmeter voor de wegen die we moeten bewandelen om dat gene te laten zien waar al onze voorgaande sensei's mee bezig waren en dat is pure beleving van KEMPO.Maar het nastreven van steeds willen om te slagen voor een band moet geen hoofddoel worden maar een bijzaak.Het belangrijkste voor jezelf moet toch zijn om te trainen met een groep die net als je familie een sociaal gebeuren is.

De geslaagden die we verwelkomen tot de sensei's zijn Jacqueline en Bart. De andere geslaagden zijn bruinbanders 2e kyu Sanne...........3e kyu Pim , Jonathan en Lars.....4e kyu , Naome......5e kyu, Lourraine......6e kyu , Gabriel, Ebe en Michael....7e kyu , Linda.

Allen van harte namens alle sensei's en onze sifu F.Smith

TADJOE.


Klik hier voor meer foto'sShaolin Kempo Long Zeh

Contact Info

Heeft u vragen over Shaolin Kempo Long Zeh, neem dan contact met ons op via de contact pagina of kom gerust een keer langs als we aan het trainen zijn.

Shaolin Kempo Long Zeh
De Reulver 120
7544 RT Enschede

Tel. 053 8500477